Vind!  Google Woonhelpdesk Gadget


» Overzicht

Termen en begrippen

 » Nieuws

Voorkom een slechte huurder met Veiligerverhuren.nl

Relevante categorieënZoeken op tags


Veilig verhuren van uw huurhuis is belangrijker dan een hoge huurprijs.

U kent vast de horror-verhuurverhalen waarbij een woning volledig bevuild, uitgewoond of beschadigd door een hennep-plantage achtergelaten wordt. U moet er alles aan doen om dit te voorkomen. Roep de hulp in van een professionele verhuurspecialist om uw huis veilig te verhuren.

Kies geen verkoopmakelaar die verhuur erbij doet, maar echt een specialist die alleen verhuur van woonruimte doet. Pas ook op voor verhuurmakelaars die “gratis uw woning verhuren”. Gratis bestaat niet! Als u niets betaalt wil dat zeggen dat deze makelaar niet voor u werkt maar voor de huurder. Kies voor een makelaar die voor u werkt en wees bereid daar wat voor te betalen.

De verhuurmakelaar kan de huurkandidaten screenen bij EDR Creditservices, Attradius en het Waarderingsregister Huurders (de zwarte lijst). Ook heeft de verhuurspecialist de beschikking over ervaring, kennis en software om bijvoorbeeld valse legitimatiebewijzen (ID Checker) te signaleren en zo slechte huurder buiten de deur te houden.

Twijfelt u over een makelaar? Kijk op internet naar beoordelingen of ervaringen die andere klanten hebben, dit geeft vaak een goede indicatie. Veiliger Verhuren is geen keurmerk zoals er vele zijn, maar alle aangesloten verhuurmakelaars houden zich aan de strengste kwaliteitseisen zodat u zeker weet dat u een goede huurder krijgt.

Bron: Veilig verhuren - Gelezen: 5574x - 14/03/2014 - [Omhoog]