Vind!  Google Woonhelpdesk Gadget


» Overzicht

Termen en begrippen

 » Nieuws

Woning verhuren Groningen

Relevante categorieënZoeken op tags


Woning verhuren Groningen is dé verhuurspecialist van Groningen en zorgen ervoor dat uw woning binnen korte tijd wordt verhuurd. Door jarenlange ervaring en een groot netwerk wordt uw woning op de juiste plekken onder de aandacht gebracht. Zo wordt uw woning onder andere op Pararius, Expatrentals Holland en Expatrentals Groningen geplaatst. Wij helpen onder andere bij kamerverhuur, verhuur via de leegstandswet en verhuur tijdens vakantie.

U kunt vrijblijvend informatie verkrijgen bij Woning verhuren Groningen over het verhuren van uw woning, maar u kunt ook direct uw woning aanbieden. Als u via ons verhuurd weet u zeker dat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Zo stellen wij een waterdicht huurcontract op, doen wij een inspectie van de woning voor en na de verhuurperiode en kunnen wij bemiddelen als er eventuele problemen optreden.

Bij Woning verhuren Groningen kunt u uw huis zowel tijdelijk als voor onbepaalde tijd verhuren. Ook kunt u uw woning gemeubileerd verhuren, dit is vooral gewild bij expats. Wilt u uw woning gemeubileerd verhuren, maar heeft u geen meubels? Dan brengen wij u in contact met een partner die uw huis voor u meubileert.

Bron: huis verhuren groningen - Gelezen: 6229x - 09/11/2014 - [Omhoog]