Offertes aan vragen van meerdere top-verhuurmakelaars

Verhuur makelaars offertes

Maandag 25 Augustus 2014

Welkom op Verhuurmakelaaroffertes.nl! Hier kunt u geheel vrijblijvend offertes aanvragen bij verhuurmakelaars in Nederland. Wij zijn een onafhankelijk initiatief dat de verhuurder in contact brengt met de beste match(es). U krijgt informatie over de huurprijs en hoe deze tot stand is gekomen. En er wordt een goede huurder voor u gezocht. Alle verhuurmakelaars die bij ons zijn aangesloten zijn gecontroleerd op werkwijze en kwaliteit.

Methode:

U kunt bij maximaal 4 verhuurmakelaars een offerte aanvragen. Wij houden rekening met uw situatie en sturen uw aanvraag door naar de 4 beste matches. Deze matches zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Daarna kunt u kiezen welke makelaar u het beste bevalt op het gebied van kwaliteit en prijs. Zo krijgt u de beste deal voor het verhuren van uw woning! Vul zoveel mogelijk informatie in over de woning die u wilt verhuren, zo krijgt offertes op maat toegestuurd.


Kamer verhuren nog niet zo gek

Grote groepen studenten zoeken in deze tijd van het jaar naar een geschikte kamer om hun studie te beginnen in de diverse studentensteden.

Veel studenten verhuizen na een jaar naar een betere plek of gaan samen met medestudenten een appartement huren.
Uiteindelijk is dat goedkoperen vaak ook leuker!

Huiseigenaren die in hun koopwoning een kamer verhuren willen, dienen met een aantal zaken rekening te houden:
– denk aan de belastingvrije grens, als je daar boven komt is het hele bedrag dat jaar belast
– Zorg voor een goed contract, de hospitaclausule kan langdurige huurbescherming voorkomen
– Zorg voor de perfecte huurder, zeker als u een kamer bij u in huis verhuurt wilt u niet dat uw eigen woongenot er onder lijdt.

Ook jongwerkenden of PHD-studenten zoeken vaak kamers, hier kunt u goed een kamer in uw woning aan verhuren!
Op kamer verhuren woning vindt u veel informatie.


Woning te huur? Match hem direct met woningzoekenden

Heeft u een woning te huur, maar heeft u geen zin om deze op Marktplaats te adverteren omdat daar van alles op af komt?

Biedt hem dan aan op Huurdergevraagd.nl Hier zijn landelijke makelaars aangesloten die allen ingeschreven woningzoekenden hebben. Op deze manier wordt u vaak al binnen 48 uur gematched aan woningzoekenden.

Veel van de zoekers zijn expats die een tijdelijke huurwoning zoeken, dit zijn zeer geschikte huurders die een hoger budget hebben en een goed opleidingsniveau. Verder staat het bedrijf garant voor de huurinkomsten en kunt u zo zorgeloos verhuren!