Verkoopmakelaar Groningen

Verkoopmakelaar Groningen nodig? Zoek niet verder: Verkoopmakelaars Groningen! Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van Groningse koopwoningen en weten precies hoe uw woning aangeboden moet worden aan de lokale markt. Daarnaast werken wij op No Cure, No Pay basis: u betaalt alleen als de woning is verkocht. Wij hanteren een tarief van 1,25% van de verkoopsom.

Verkoopmakelaars Groningen is zeer actief in de online marketing van uw woning. Zo plaatsen wij uw woning op o.a. Funda, Jaap en Huislijn en focussen wij met een eigen Google campagne op de latente zoeker. Ook professionele foto’s en speciale hoogtefoto’s werken hieraan mee. Daarnaast werkt Verkoopmakelaars Groningen samen met online marketingspecialist Houseboost. Houseboost zorgt voor een verkooptekst met hierin de sterke punten van uw woning, Google advertentiecampagne en plaatsing bovenaan diverse woningwebsites. Dit pakket t.w.v. €450 is voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen helemaal gratis!

Verkoopmakelaar Groningen: gratis waardebepaling huis

Ook biedt deze makelaar Groningen een gratis waardebepaling van uw woning aan. Dit doen wij middels uitgebreid marktonderzoek. Binnen 48 uur ontvangt u een eerlijke en realistische vraagprijs. Daarnaast bieden wij onbeperkte bezichtigingen en zijn deze ook op zaterdag mogelijk.

Meer informatie over verkoopmakelaar Groningen Verkoopmakelaars Groningen? Ga naar www.verkoopmakelaarsgroningen.nl of bel 050 – 76 00 797!


Houseboost, de nieuwe manier om uw koopwoning te verkopen

Houseboost helpt uw makelaar om uw woning sneller te verkopen. Uw huis komt via diverse andere kanalen dan standaard in the picture bij een mogelijke koper. Samen met u, de eigenaar worden de sterke punten van de woning vastgesteld en verwerkt in een nieuwe, professionele verkooptekst!

Bij meer dan 10 verschillende woningwebsites een advertentie geplaatst bovenaan! Alle advertentiekosten zijn inbegrepen in de prijs. Naast het plaatsen op de diverse websites wordt er een professionele Google advertentiecampagne voor de woning ingericht inclusief advertentietegoed (Adwords). Alleen al hierdoor zien honderden geinteresseerden uw woning voorbij komen. Alleen relevante bezoekers! Er wordt gericht gezocht naar bezoekers op basis van de sterke punten van de woning.

Houseboost: de nieuwe manier om je huis sneller te verkopen, direct meer kans op bezichtigingen!


Nieuwe manier om huis sneller te verkopen

Er worden nog huizen verkocht, zorg dat jouw huis er binnenkort ook bij zit.

Houseboost zorgt ervoor dat de juiste mensen op de hoogte zijn van het feit dat jouw woning te koop staat. Er wordt een nieuwe professionele verkooptekst voor de woning geschreven door professionele tekstenschrijvers.
Er wordt in samenspraak met u vastgesteld wat de kenmerken zijn die uw woning interessant maken. Met deze termen wordt een advertentiecampagne ingesteld waarbij u gegarandeerd honderden mogelijke kopers uw woning laat zien. Op de juiste manier!

Tevens wordt uw woning op meer dan 10 verschillende websites bovenaan geplaatst.

Meer exposure, bij de juiste mensen: Houseboost.nl