Verkoopmakelaars Groningen

VerkoopmakelaarsGroningen.nl weet precies hoe úw woning moet worden verkocht.

Waarom een verkoopmakelaar in Groningen?

Bij veel mensen begint de verkoop van hun woning met de vraag: ‘Neem ik een verkoopmakelaar in de arm?’ Het is verstandig om bij deze belangrijke beslissing gebruik te maken van een professionele partner: de verkoopmakelaar. De verkoopmakelaar komt op voor uw belangen als verkoper, bemiddelt bij de verkoop van een woning en adviseert de verkoper. Ongeveer 90% van de verkopers schakelt een verkoopmakelaar in.

Een verkoopmakelaar heeft dagelijks te maken met de verkoop van woningen en weet dus waar hij over praat. Daarnaast is een verkoopmakelaar een ervaren onderhandelaar, zo krijgt u de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Waarom Verkoopmakelaars Groningen?

Wij hebben een nuchtere kijk op uw woning en geven u advies hoe u uw woning het beste verkoopbaar maakt. Soms houdt dit in dat een deur een lik verf moet krijgen of dat het gras gemaaid moet worden.

Daarnaast geven wij u graag advies over financiële aspecten rond de verkoop van uw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Het tarief dat wij hanteren is 1,25% van de verkoopsom en is inclusief professionele foto’s van uw woning. Al onze makelaars hebben een opleiding interieurfotografie gevolgd en wij beschikken over professionele fotoapparatuur zodat uw woning perfect online gepresenteerd wordt. Daarnaast bepalen wij gratis de waarde van uw woning. Door middel van marktonderzoek geven wij binnen 48 uur een eerlijke en realistische vraagprijs. Bezichtiging is ook op zaterdag mogelijk.

Doordat de kans op verkoop in de eerste drie maanden het hoogst is, zorgen wij ervoor dat uw woning via veel kanalen online is te vinden. Wij streven ernaar om uw woning binnen deze 3 maanden te verkopen. Door het plaatsen van advertenties overzichtelijke foto’s, een goede verkooptekst en een neutrale uitstraling zal uw woning in de smaak vallen bij potentiële kopers. Dit doen wij in samenwerking met onze partner: Houseboost. Houseboost helpt verkopers met het sneller verkopen van hun woning. Dit doen zij door middel van een professionele verkooptekst met de sterke punten van uw woning, Google advertentiecampagne en vermelding bovenaan op diverse websites. Dit pakket ter waarde van €450 is voor klanten bij Verkoopmakelaars Groningen helemaal gratis!

Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden van Verkoopmakelaars Groningen? Meld uw woning aan bij VerkoopmakelaarsGroningen.nl of neem contact op voor meer informatie!


Economen willen aanpak van hypotheekrenteaftrek

De hypotheekrenteaftrek moet worden afgebouwd tot maximaal 25%, de aflossingstermijn voor hypotheken kan net als de pensioenleeftijd verlengd worden en corporaties moeten ’reële huren’ gaan vragen. Dat zijn drie van de punten uit een zes punten tellend ’langetermijnplan voor de woningmarkt’, dat een brede groep van 23 prominente economen deze week presenteert in de vorm van een manifest.

Initiatiefnemers zijn de Tilburgse hoogleraar Lans Bovenberg en de decaan van de Duisenberg School of Finance Dirk Schoenmaker.


Kabinet wil woningmarkt boost geven

Het kabinet hoopt de huizenmarkt een flinke boost te geven door de overdrachtsbelasting voor woningen gedurende ruim een jaar te verlagen van 6 naar 2 procent.
Tegelijk moet het voor huurders makkelijker worden om hun huis van de corporatie over te kopen. Het kabinet heeft vrijdag ingestemd met voorstellen daarvoor van minister Piet Hein Donner (Binnenlandse Zaken) en staatssecretaris Frans Weekers van Financiën.  De verlaging van de overdrachtsbelasting geldt met terugwerkende kracht van 15 juni van dit jaar tot en met 1 juli volgend jaar. De maatregel kan kopers duizenden euro’s schelen. Voor een huis van 2,5 ton betekent het een belastingverlaging van 15.000 naar 5.000 euro.